RYSKA POSTEN ALLT-I-ALLO

Efter fler och fler förfrågningar kring hantverksjobb insåg vi att det var något som saknades på marknaden, därför startade vi Ryska Posten Allt-i-Allo. Låt oss berätta vår framgångssaga…

Sedan starten 2014 har vi fått massvis med nöjda kunder, både privatpersoner och företag. Vi har växt fram genom ökat förtroende hos våra kunder och för att vi alltid skräddarsyr uppdrag efter önskemål. Så vad skiljer oss från andra hantverkare? Brinner det i knutarna så kan vi alltid ha någon på plats inom en timme med vår expresservice. För att göra det ännu smidigare, bjuder vi alltid på framkörning och förbrukningsmaterial så som skruv och plugg. Oavsett om du behöver hjälp med stora eller små (alltså jättesmå) hantverksjobb, vet du vem du ska ringa! (Oss alltså).

VÅR SERVICE
Vi vill alltid ge den bästa möjliga servicen på alla uppdrag vi tar oss an. Vi har skapat en kultur som alltid sätter servicen till våra kunder först. Detta är något som genomsyrar allt vi gör, vi älskar att hitta lösningar och vi säger alltid ja!

CERTIFIKAT
Självklart är vi fullt försäkrade inför varje uppdrag vi utför, vi har både en olycksfallsförsäkring och en ansvarsförsäkring. Vi är utbildade inom heta arbeten med certifikat från Brandskyddsföreningen Sverige. Heta arbeten kan röra sig om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Vi erhåller även fallskyddsutbildning som krävs vid arbete som sker på över två meters höjd.

HÅLLBARHET
Hållbarhet är en av våra största hjärtefrågor, därför kör vi endast elbilar som laddas med el från vårt egna vindkraftverk vilket i princip gör dem helt utsläppsfria.

FLEXIBILITET
Att säga ja och vara tillgängliga är ledord för oss. Vi har öppet dygnet runt 365 dagar om året!

RYSKA POSTEN

FRÅN BUDFIRMA TILL ETT FULLSERVICEFÖRETAG

Vi kan skicka isskulpturer till Zanzibar, avtal över gatan, planera en sjuhelsikes eventturné, förse hela kontoret med världens alla frukter, montera 50 plasmaskärmar och täcka upp er reception på under en timme…

Det kanske låter som att vi kan göra allt, och på sätt och vis stämmer det. Sen starten 1998 har vi ständigt anpassat vår service efter kundens behov och växt från en liten budfirma till ett fullserviceföretag som levererar service över hela världen. Utifrån kundernas önskemål har vi ständigt utvecklats och successivt arbetat fram nya affärsområden.

Ryska Posten hjälper dig att skicka försändelser från A till B på det mest miljövänliga sättet, både lokalt och globalt. Det är bara fantasin som sätter gränser på hur vi kan hjälpa er.
Ryska Posten Bemanning hjälper er att hitta er nästa stjärna. Oavsett om ni behöver rekrytera, bemanna eller bara ringa in någon över dagen.
Ryska Posten Event tar er marknadsaktivitet, företagsfest eller sponsring till nästa nivå. Oavsett om ni behöver eventpersonal, digitala strategier eller ett helhetskoncept.
Ryska Posten Skafferi förser er med produkter och tjänster som får er att må bra - inifrån och ut. Fruktabonnemang, mellanmål och frukost är ett urval av utbudet.