Jobba hos oss

På Ryska Posten Allt-i-Allo strävar vi alltid efter att leverera bästa möjliga service och söker därför efter personer som vill vara en del av oss och representera det vi står för. Vi erbjuder hjälp med allt från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb - att säga ja och vara tillgängliga är ledord för oss.

”Ett lärorikt jobb med varierande uppgifter varje dag! Plus i kanten med härliga kollegor!”

Jesper Mellberg

Lediga jobb

Är du en riktig doer med massvis med jävlar anamma? Vi letar hela tiden efter nya medarbetare till vårt grymma team. Hos oss kommer du få jobba med allt från små till stora uppdrag i en miljö av oslagbar laganda, omväxling och högt tempo. För våra Allt-i-allos är ingen dag den andra lik. Om detta känns som något för dig, sök!

work icon

Följ oss på Instagram


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/ryskapostenalltiallo.se/public_html/wp-content/plugins/tct-instagram-feed/includes/Helper.php on line 125

Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/ryskapostenalltiallo.se/public_html/wp-content/plugins/tct-instagram-feed/includes/Helper.php on line 132

Miljömedveten i varje steg

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast använda oss av eldrivna fordon som laddas med el från vårt egna vindkraftverk, vilket i princip gör dem helt utsläppsfria. Vi har även en komplett avfallsanläggning där vi återvinner vårt eget och våra kunders avfall och strävar hela tiden efter att mängden osorterat avfall ska fortsätta minska.